Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

καλής ποιότητας Κόλλα ηλιακών κυττάρων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κόλλα ηλιακών κυττάρων για τις πωλήσεις
Η διακριτική υπηρεσία μεταπωλήσεων επιχείρησης, και δοκιμάζει το καλύτερό τους για να καλύψει την απαίτηση των πελατών. Θα είμαστε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Ο κ. Tehrani

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να εργαστεί με LEED!

—— Ronaldo

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Αυτό πάντα το καλύτερο. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. Mac Cameron

Είμαι Online Chat Now

Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

1
Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd
Ε & Α

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Leed-ΜΕΛΑΝΙ
Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-25000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Hunan LEED η ηλεκτρονική Co. μελανιού, ΕΠΕ καθιερώθηκε το Μάρτιο του 2008, και βρέθηκε στο δρόμο No.8 Jinlong, εθνική περιοχή ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας, πόλη Zhuzhou, επαρχία Hunan. Είμαστε επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που συμμετείχε στην ηλεκτρονική έρευνα και την ανάπτυξη κολλών, την παραγωγή, και τις πωλήσεις, και δεσμευμένος να είναι πρώτης τάξεως επιχείρηση του βασικού υλικού στον τομέα βιομηχανίας ηλεκτρονικών πληροφοριών.

 

Μας έχουμε αφιερωθεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή της ηλεκτρονικής κόλλας για περισσότερο από 10 έτη. Όλα τα προϊόντα είναι ευνοϊκά για το περιβάλλον, ενέργεια - αποταμίευση, και σχεδόν υπό τον ίδιο όρο δοκιμής με τους πελάτες να αισθανθούν την πραγματική εμπειρία των πελατών. Συνεργασία με τα κολλέγια και τα πανεπιστήμια ενώ ανεξάρτητες έρευνα και ανάπτυξη συντηρήσεων, και έχουμε αναλάβει το εθνικό «863» πρόγραμμα, εθνικό πρόγραμμα κεφαλαίων καινοτομίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το βασικό πρόγραμμα τεχνολογίας του επαρχία Hunan, διαμόρφωσε τη σειρά ηλεκτρονικών προϊόντων κολλών με δικαιώματα μιας τα πλήρη ανεξάρτητα πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Με την ισχυρή δυνατότητα Ε&Α, την ώριμη τεχνολογία, και τη σταθερή απόδοση προϊόντων, αναλαμβάνουμε το εθνικό πρόγραμμα «863», λαμβάνουμε την εθνική υποστήριξη κεφαλαίων καινοτομίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήμαστε κύριοι 5 εθνικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας καινοτομίας και 2 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης, με τα απολύτως ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Καθιερώσαμε το σύστημα διαχείρισης που πέρασε ήδη ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και ISO14001: περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης του 2004 το 2008.

 

Η τρέχουσα ηλεκτρονική ικανότητα προϊόντων κολλών μας είναι 300 τόνοι/μήνας. Έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς δοκιμής όπως οι μηχανές εκτύπωσης κολλών, ο υπέρυθρος ξεραίνοντας φούρνος πυρκαγιών ΑΠΟΣΤΟΛΏΝ φούρνων、, και ο ελεγκτής μονομερών ηλιακών κυττάρων, κ.λπ. Κάθε batch κόλλας θα μιμηθεί τον πραγματικό όρο προϊόντων για την επιθεώρηση παράδοσης, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα batch της απόδοσης προϊόντων.

 

  • Η ομάδα Ε&Α Telented αναλαμβάνει 20% των υπαλλήλων της επιχείρησης.
  • Διαμορφώσαμε μια Ομάδα Διοίκησης πυρήνων που αποτελείται από το ανώτερο προσωπικό από τη διαχείριση επιχείρησης, την Ε&Α προϊόντων, την παραγωγή, την οικονομικές λήψη αποφάσεων και την ανάπτυξη μάρκετινγκ. Όλα τα μέλη ομάδας έχουν περισσότερο από την προπτυχιακή εκπαίδευση.

  • Στη διαχείριση επιχείρησης, θέτουμε διάφορα deparments περιλαμβάνουμε το deparment Ε&Α, το τμήμα παραγωγής, το deparment ποιοτικού ελέγχου, το εμπορικό τμήμα και το τμήμα λειτουργίας. Καθιερώσαμε το σύστημα διαχείρισης που πέρασε ήδη ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008 και ISO14001: περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης του 2004 το 2008.

  • Η τρέχουσα ηλεκτρονική ικανότητα προϊόντων κολλών μας είναι 300 τόνοι/μήνας. Έχουμε προωθήσει τους εξοπλισμούς δοκιμής όπως οι μηχανές εκτύπωσης κολλών, ο υπέρυθρος ξεραίνοντας φούρνος, ο φούρνος πυρκαγιών ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, και ο ελεγκτής μονομερών ηλιακών κυττάρων, κ.λπ. Κάθε batch κόλλας θα μιμηθεί τον πραγματικό όρο προϊόντων για την επιθεώρηση παράδοσης, για να εξασφαλίσει τη σταθερότητα batch της απόδοσης προϊόντων.

Πνεύμα επιχείρησης:

  • Ζωηρός, αποδοτικός, άριστος, αφιερωμένος

Φιλοσοφία λειτουργίας:

  • Κοινή ανάπτυξη αναζήτησης του οφέλους επιχείρησης και της εταιρικής ηθικής

Στοιχεία επικοινωνίας
Hunan LEED Electronic Ink Co., Ltd

Τηλ.:: 86-731-22976365

Φαξ: 86-731-22976365

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Αγώγιμη ασημένια κόλλα

ISO9001 έγκρισης αγώγιμη ασημένια αντίσταση οξείδωσης κολλών άριστη

Αντι σουλφιδίου αγώγιμη ασημένια δύναμη συγκόλλησης κολλών αυτοκίνητη καλή

Αυτοκίνητη αγώγιμη ασημένια κόλλα ανεμοφρακτών 12 - 15μM βαλμένο φωτιά πάχος

Υψηλή κόλλα 680 θερμικής αγωγιμότητας ανεμοφρακτών - λ. 720℃/3 πυρκαγιών

Ασημένια κόλλα χαμηλής θερμοκρασίας

Γρήγορα ξεραίνοντας ασημένια κόλλα χαμηλής θερμοκρασίας για τα κυκλώματα κάλυψη 100 - 200 Cm2/G

58% - ασημένια αγώγιμη συγκολλητική κόλλα στερεάς περιεκτικότητας σε 68% ιξώδες 0,5 - 10 Pa.S

Αγώγιμη ασημένια εποξική κόλλα αντι γήρανσης, καμία τοξική ασημένια αγώγιμη κόλλα

Οθόνη που τυπώνει την ασημένια κόλλα χαμηλής θερμοκρασίας για την ταινία της PET/την ταινία ITO

Potting σιλικόνης ένωση

Διπλό Potting συστατικής σιλικόνης σύνθετο άριστο Retardancy φλογών

Καμία Potting σιλικόνης διάβρωσης ένωση για το κόκκινο/γκρίζο χρώμα ηλεκτρονικής

Potting σιλικόνης αγωγιμότητας σύνθετες γήρανση αγαθού/αντίσταση θερμότητας

Γκρίζα Potting σιλικόνης θεραπείας προσθηκών ένωση για την ηλεκτρονική διμερή

Αίτηση κράτησης

| Sitemap

Κίνα καλός ποιότητας Conductive Silver Paste προμηθευτής. Copyright © 2017 conductivesilverpaste.com. All Rights Reserved.